logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DRAŻBO ALEKSANDRA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Aleksandra Drażbo, Katarzyna Ognik, Anita Zaworska, Karolina Ferenc, Jan Jankowski
Tytuł: The effect of raw and fermented rapeseed cake on the metabolic parameters, immune status, and intestinal morphology of turkeys
Źródło: Poult. Sci. - 2018, vol. 97, no. 11, s. 3910-3920, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0032-5791 e-ISSN: 1525-3171
Angielskie słowa kluczowe: rapeseed cake ; fermentation ; redox status ; intestinal morphology ; turkeys
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.027
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Aleksandra Drażbo, D. Mikulski, Z. Zduńczyk, Beata Szmatowicz, A. Rutkowski, J. Jankowski
Tytuł: Fatty acid composition, physicochemical and sensory properties of eggs from laying hens fed diets containing blue lupine seeds
Źródło: Eur. Poult. Sci. - 2014, vol. 78, bibliogr.
e-ISSN: 1612-9199
Uwagi: Opublikowano: 25.08.2014
Polskie słowa kluczowe: kury nioski ; łubin niebieski ; jaja ; cechy jakościowe
Angielskie słowa kluczowe: laying hens ; blue lupine ; nutrition ; egg quality ; yolk color
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP