logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DOPIERAŁA KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Anna Kondratowicz, Katarzyna Dopierała, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Interfacial behaviour of egg yolk extracts
Źródło: Food Biophys. - 2019, vol. 14, iss. 2, s. 205-213, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1557-1858
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 września 2019].
Angielskie słowa kluczowe: egg yolk ; lecithin ; phospholipids ; nanocarriers ; liposome
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.411
Punktacja MNiSW: 70.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP