logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DOLATOWSKI ZBIGNIEW J
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2009
Autorzy: Małgorzata Karwowska, Zbigniew J. Dolatowski, Hanna M. Baranowska
Tytuł: Effect of added buckwheat and oat extrudates on WHC and microstructure of ground beef patties
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2009, vol. 24, 2, s. 66-69, il., bibliogr.
p-ISSN: 0179-2415
Angielskie słowa kluczowe: ground beef patties ; buckwheat extrudate ; oat extrudate
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Joanna Twarda, Zbigniew J. Dolatowski, Hanna M. Baranowska
Tytuł: Analiza stanu związania wody w mięsie wołowym (M. semimembranosus) poddanym działaniu ultradźwięków
W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006.
Adres wydawniczy: Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2006
Szczegóły: s. 239-240
ISBN: 83-7421-075
Polskie słowa kluczowe: mięso wołowe ; wiązanie wody ; ultradźwięki
Charakt. formalna: POS
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP