logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DANYLUK MICHAŁ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Bożena Danyluk, Agnieszka Bilska, Ryszard Kowalski, Michał Danyluk
Tytuł: Evaluation of selected quality characteristics of fine ground sausages of frankfurter type containing MSPM
Tytuł równoległy: Ocena wybranych wyróżników jakości kiełbas drobno rozdrobnionych typu parówkowa z udziałem MDOM
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2016, t. 10, z. 4, art. 42, bibliogr., abstr., streszcz.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_10_42.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: kiełbasa parówkowa ; mięso drobiowe odkostnione mechanicznie ; jakość
Angielskie słowa kluczowe: frankfurter type sausage ; mechanically separated poultry meat ; quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP