logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CHIANG WEN
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2002
Autorzy: Edward Pospiech, Marion L. Greaser, Beata Mikolajczak, Wen Chiang, Mirosława Krzywdzińska
Tytuł: Thermal properties of titin from porcine and bovine muscles
Źródło: Meat Sci. - 2002, vol. 62, iss. 2, s. 187-192, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0309-1740
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 czerwca 2019].
Angielskie słowa kluczowe: titin ; thermal properties ; porcine muscles ; bovine muscles
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.252
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 1997
Autorzy: Edward Pospiech, Beata Mikołajczak, Marion L. Greaser, Wen Chiang, Mirosława Krzywdzińska, Jerzy Stangierski, Bożena Grześ
Tytuł: Właściwości termiczne titiny z mięśni świń i bydła
W: Postępy w technologii i chemii żywności : XXVIII Sesja Naukowa, Streszczenia doniesień.
Adres wydawniczy: Gdańsk : Politechnika Gdańska, 1997
Szczegóły: s. 7
ISBN: 83-906490-5-5
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP