logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CANIA BARBARA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Michał Świątek, Daria Szymanowska-Powałowska, Barbara Cania, Szymon Powałowski
Tytuł: Izolacja, selekcja i identyfikacja drobnoustrojów o potencjale biotechnologicznym
W: Bezpieczeństwo żywności w łańcuchu żywnościowym [Dokument elektroniczny] / Red. nauk. Grażyna Lewandowicz, Agnieszka Makowska.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie .pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy, 2016
Szczegóły: s. 73-85, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-833-9
Liczba arkuszy: 0,50
Polskie słowa kluczowe: aktywność przeciwdrobnoustrojowa ; drobnoustroje przemysłowe ; melasa trzcinowa ; różnicowanie molekularne
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP