logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BURZYŃSKA M
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2019
Autorzy: M. Zielińska-Dawidziak, D. Piasecka-Kwiatkowska, M. Nogala-Kałucka, A. Siger, K. Dwiecki, J. Czubiński, A. Tomczak, M. Burzyńska, E. Lampart-Szczapa
Tytuł: New varieties of Lupinus angustifolius as a source of interesting nutrients for human
W: Third International Legume Society Conference ILS3: Legumes for human and planet health : 21-24 May 2019, Poznań, Poland, Book of abstracts / E.
Adres wydawniczy: Poznań : Fundacja UAM w Poznaniu, 2019
Szczegóły: s. 47
ISBN: 978-83-950380-1-3
Angielskie słowa kluczowe: Lupinus angustifolius ; nutritional value ; bioactive compounds
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2017
Autorzy: A. Tomczak, M. Burzyńska, M. Zielińska-Dawidziak, D. Piasecka-Kwiatkowska, E. Lampart-Szczapa
Tytuł: Antigenic properties of selected varieties of narrowleaf lupine(Lupinus angustifolius)
W: Food: today and tomorrow. XXII Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : 5 th International Session of Young Scientific Staff, May 18-19th 2017 Szczecin.
Adres wydawniczy: [Szczecin] : [b.w.], 2017
Szczegóły: s. 156-157
ISBN: 978-83-935477-9-1
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2017
Autorzy: M. Burzyńska, D. Piasecka-Kwiatkowska
Tytuł: Charakterystyka profili białkowych i właściwości alergennych wybranych nektarowych miodów wielokwiatowych dostepnych w sieciach handlowych
Tytuł równoległy: The protein profiles and allergenic properties of selected nectar multiflorous honey available in retail chains
W: Food: today and tomorrow. XXII Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : 5 th International Session of Young Scientific Staff, May 18-19th 2017 Szczecin.
Adres wydawniczy: [Szczecin] : [b.w.], 2017
Szczegóły: s. 18-21
ISBN: 978-83-935477-9-1
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP