logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BRESIŃSKA A
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2003
Autorzy: E. Pospiech, G. Peltre, E. Wąsowicz, H. Jeleń, M. L. Greaser, B. Mikołajczak, A. Bresińska, A. Gorączka
Tytuł: Metody separacji i ocena rozdziałów: elektroforeza, wysokosprawna kolumnowa chromatografia cieczowa, chromatografia gazowa, spektrometria masowa
W: Metody pomiarów i kontroli jakości w przemyśle spożywczym i biotechnologii / Pod red. Mieczysława Jankiewicza i Zenona Kędziora.
Inf. o wydaniu: Wyd. 2.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003
Szczegóły: s. 155-252, il., bibliogr.
ISBN: 83-7160-317-7
Polskie słowa kluczowe: metody badań ; elektroforeza ; wysokosprawna chromatografia cieczowa ; chromatografia gazowa ; spektroskopia masowa
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2001
Autorzy: E. Pospiech, G. Peltre, E. Wąsowicz, H. Jeleń, M. L. Greaser, B. Mikołajczak, A. Bresińska, A. Gorączka
Tytuł: Metody separacji i ocena rozdziałów: elektroforeza, wysokosprawna kolumnowa chromatografia cieczowa, chromatografia gazowa, spektrometria masowa
W: Metody pomiarów i kontroli jakości w przemyśle spożywczym i biotechnologii / Pod red. Mieczysława Jankiewicza i Zenona Kędziora.
Adres wydawniczy: Poznań : Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego Wydział Technologii Żywności, 2001
Szczegóły: s. 171-273, il., bibliogr.
ISBN: 83-909277-6-4
Polskie słowa kluczowe: metody badań ; elektroforeza ; wysokosprawna chromatografia cieczowa ; chromatografia gazowa ; spektroskopia masowa
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 1998
Autorzy: Janusz Czapski, Anna Bresińska, Jarosław Michalski
Tytuł: Charakterystyka barwy soków z wybieranych owoców jagodowych
W: Procesy technologiczne a jakość żywności : XXIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Olsztyn, 21-23 września 1998 r, Streszczenia referatów i doniesień naukowych.
Adres wydawniczy: Olsztyn : Akademia Rolniczo-Techniczna, 1998
Szczegóły: s. 266-267
ISBN: 83-87443-65-4
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP