logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BORYS BRONISŁAW
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2018
Autorzy: Dawid Kuźnicki, Bronisław Borys, Martyna Kozłowska, Jan Knapik, Małgorzata Szumacher-Strabel, Adam Cieślak
Tytuł: Porównanie profilu kwasów tłuszczowych mięsa tryczków rasy uhruskiej tuczonych dwoma systemami
W: LXXXIII Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego "Wyzwania zootechniki w warunkach rolnictwa zrównoważonego" : Konferencja międzynarodowa, Lublin, 19-21 września 2018 r., Streszczenia.
Adres wydawniczy: Lublin : Polskie Towarzystwo Zootechniczne im. Michała Oczapowskiego - Koło w Lublinie, 2018
Szczegóły: s. 155
ISBN:
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2016
Autorzy: Magdalena Bryszak, Adam Cieślak, Bronisław Borys, Małgorzata Szumacher-Strabel, Joanna Szczechowiak, Paulina Szulc
Tytuł: Wpływ rodzaju zielonki i komponentów oleistych w dawce pokarmowej na poziom emisji metanu u jagniąt
W: LXXXI Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego "Innowacyjność nauk o zwierzętach w XXI wieku" : Warszawa, 21-23 września 2016 roku, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: Warszawa : [b.w.], 2016
Szczegóły: s. 91
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2016
Autorzy: Piotr Janiszewski, Eugenia Grześkowiak, Dariusz Lisiak, Bronisław Borys, Karol Borzuta, Edward Pospiech, Ewa Poławska
Tytuł: The influence of thermal processing on the fatty acid profile of pork and lamb meat fed diet with increased levels of unsaturated fatty acids
Źródło: Meat Sci. - 2016, vol. 111, s. 161-167, bibliogr.
p-ISSN: 0309-1740
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 stycznia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: pork ; lamb ; thermal processing ; fatty acid profile
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.126
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP