logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BOROWCZYK PAULINA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Paulina Borowczyk, Anita Zaworska, Włodzimierz Nowak, Andrzej Frankiewicz, Piotr Gulewicz
Tytuł: The effect of dry yeast fermentation on chemical composition and protein value of blue lupin seeds
Źródło: Food Technol. Biotechnol. - 2016, vol. 54, no. 3, s. 360-366, bibliogr.
p-ISSN: 1330-9862 e-ISSN: 1334-2606
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 października 2016].
Angielskie słowa kluczowe: yeast ; fermentation ; lupin ; nutritional value ; antinutritional factors
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.891
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP