logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BOCIAN MARIA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2009
Autorzy: Magdalena Montowska, Edward Pospiech, Andrzej Łyczyński, Bożena Grześ, Beata Mikołajczak, Ewa Iwańska, Wojciech Kapelański, Maria Bocian
Tytuł: Diversity of meat quality of heavy pigs with respect to the rate of post-mortem glycolytic and protein changes
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2009, vol. 59, no. 4, s. 315-323, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 grudnia 2014].
Angielskie słowa kluczowe: heavy pigs ; meat aging ; drip loss ; shear force ; 2-DE ; MALDI-TOF MS
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Wojciech Kapelański, Ewa Rzosińska, Grażyna Czyżak-Runowska, Maria Bocian
Tytuł: Jakość mięsa loch pierwiastek w zależności od masy tuszy
Tytuł równoległy: Meat quality of primiparous gilts in relation to carcass weight
W: Zastosowanie osiągnięć naukowych z zakresu genetyki, rozrodu, żywienia oraz jakości tusz i mięsa w nowoczesnej produkcji świń : III Międzynarodowa Konferencja / Red. nauk. Wojciech Kapelański.
Adres wydawniczy: Bydgoszcz : Wydawnictwa Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej, 2006
Szczegóły: s. 187
ISBN: 83-89334-48-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP