logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BARTKOWIAK ZOFIA
Liczba odnalezionych rekordów: 6



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/6
Rok: 2002
Autorzy: Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Marian Urbaniak, Ewa Rzosińska, Zofia Bartkowiak, Beata Mikołajczak, Bożena Grześ
Tytuł: Meat quality depending on pig genotype
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2002, no. 2, s. 53-56, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: Application of scientific achievements in genetics, reproduction and feeding in modern pig production
Angielskie słowa kluczowe: pigs ; genotype ; meat quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/6
Rok: 2002
Autorzy: Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Marian Urbaniak, Ewa Rzosińska, Zofia Bartkowiak, Beata Mikołajczak, Bożena Grześ
Tytuł: Pork carcass classification depending on meatiness range
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2002, no. 2, s. 335-338, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: Application of scientific achievements in genetics, reproduction and feeding in modern pig production
Angielskie słowa kluczowe: pigs ; meatiness range ; classification ; meat quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/6
Rok: 2002
Autorzy: Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Marian Urbaniak, Ewa Rzosińska, Zofia Bartkowiak, Beata Mikołajczak, Bożena Grześ
Tytuł: Jakość mięsa w zależności od genotypu świń
W: Zastosowanie osiagnięć naukowych z zakresu genetyki, rozrodu i żywienia w nowoczesnej produkcji świń.
Adres wydawniczy: Bydgoszcz : Wydawnictwa Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej, 2002
Szczegóły: s. 106
ISBN: 83-87274-74-7
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/6
Rok: 2002
Autorzy: Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Marian Urbaniak, Ewa Rzosińska, Zofia Bartkowiak, Beata Mikołajczak, Bożena Grześ
Tytuł: Klasyfikacja tusz wieprzowych w zależności od przedziału ich mięsności
W: Zastosowanie osiagnięć naukowych z zakresu genetyki, rozrodu i żywienia w nowoczesnej produkcji świń.
Adres wydawniczy: Bydgoszcz : Wydawnictwa Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej, 2002
Szczegóły: s. 169
ISBN: 83-87274-74-7
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/6
Rok: 2000
Autorzy: Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Marian Urbaniak, Andrzej Frankiewicz, Ewa Rzosińska, Zofia Bartkowiak
Tytuł: Cechy rzeźne świń ubijanych przy różnej masie ciała
Źródło: Rocz. Nauk. Zootech., Supl. - 2000, z. 6, s. 181-185, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1657
Uwagi: Tytuł zeszytu: Jubileusz 50-lecia Instytutu Zootechniki "Bezpieczna żywność wyzwaniem dla nauk zootechnicznych", Balice, 24.05.2000 r., Doniesienia naukowe: II. Wpływ czynników środowiskowych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego.
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; tuczniki ; mieszańce ; masa ubojowa ; cechy użytkowości rzeźnej
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
6/6
Rok: 2000
Autorzy: Andrzej Łyczyński, Zofia Bartkowiak
Tytuł: Evaluation of the selection index influence on some reproductive traits of sows
Źródło: Sci. Pap. Agric. Univ. Pozn., Anim. Sci. - 2000, vol. 2, s. 71-81, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1508-9185
Angielskie słowa kluczowe: selection index ; reproduction performance of sows ; daily weight gain ; backfat thickness ; the loin "eye" area
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP