logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BARANIAK MAŁGORZATA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Magdalena Zielińska-Dawidziak, Paulina Górecka, Małgorzata Baraniak
Tytuł: Ocena zawartości białek glutenowych w piwach metodami immunochemicznymi i molekularnymi
W: IX Polska Konferencja Chemii Analitycznej "Chemia analityczna to ciągłe wyzwania" : Poznań, 6-10 VII 2015 r., Abstrakty.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], 2015
Szczegóły: s. 412, bibliogr.
Polskie słowa kluczowe: piwo ; gluten ; ELISA ; PCR
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2013
Autorzy: Paulina Górecka, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Magdalena Zielińska-Dawidziak, Małgorzata Baraniak
Tytuł: Porównanie dwóch formatów metody ELISA z wykorzystaniem komercyjnie dostępnych przeciwciał do oznaczania prolamin w piwie
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2013, t. 18, nr 2, s. 129-133, il., bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 16 stycznia 2015].
Polskie słowa kluczowe: piwo ; alergie ; prolaminy ; ELISA
Angielskie słowa kluczowe: beer ; allergy ; prolamins ; ELISA
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP