logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ABDALLA MICHAEL
Liczba odnalezionych rekordów: 6



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/6
Rok: 2018
Autorzy: Michael Abdalla
Tytuł: Początki wykorzystywania mleka i jego przetworów w żywieniu człowieka
W: Produkty mleczne : Technologia i rola w żywieniu człowieka / Pod red. Jana Gawęckiego i Jana Pikula.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2018
Szczegóły: s. 15-25, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-893-3
Liczba arkuszy: 0,725
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
2/6
Rok: 2013
Autorzy: Michael Abdalla
Tytuł: Teff - alternatywne zboże
Źródło: Prz. Zboż.-Młyn. - 2013, R. 57, nr 5, s. 24-27, il.
p-ISSN: 0033-2461
Polskie słowa kluczowe: Teff ; zboża ; Etiopia
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/6
Rok: 2012
Autorzy: Michael Abdalla
Tytuł: Potępienie obżarstwa. Poglądy asyryjskiego biskupa Filoksenosa (zm.524)
W: Ogólnopolska Konferencja Naukowa Studentów z Zakresu Żywności i Żywienia: Zanim będzie za późno.... Rola racjonalnej diety i aktywności fizycznej w prewencji chorób cywilizacyjnych okiem dietetyka : Poznań, 13-14 kwietnia 2012.
Adres wydawniczy: Poznań : [Uniwersytet Przyrodniczy], 2012
Szczegóły: s. 43
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/6
Rok: 2009
Autorzy: Michael Abdalla
Tytuł: Chleb z kukurydzy u Indian - meandry adaptowania i upowszechniania przez osadników
Źródło: Prz. Zboż.-Młyn. - 2009, R. 53, nr 10, s. 23-27, il.
p-ISSN: 0033-2461
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/6
Rok: 2009
Autorzy: Michael Abdalla, Hanna Grzelka, Karol Kudła
Tytuł: Wpływ dodatki mąki gryczanej na jakość chrupek kukurydzianych
Źródło: Prz. Zboż.-Młyn. - 2009, R. 53, nr 8, s. 20-22, il.
p-ISSN: 0033-2461
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
6/6
Rok: 2009
Autorzy: Michael Abdalla, Jessica Hoempler
Tytuł: Wpływ dodatki mąki kukurydzianej i jęczmiennej na właściwości ciasta i jakość chleba pszennego
Źródło: Prz. Zboż.-Młyn. - 2009, R. 53, nr 8, s. 23-24, il.
p-ISSN: 0033-2461
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP