logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŻUK EWELINA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Katarzyna Skrypnik, Paweł Bogdański, Ewelina Żuk, Joanna Suliburska
Tytuł: Wpływ probiotyków na funkcję wątroby i stężenie w surowicy ALT jako markera ryzyka kardiometabolicznego
W: XI Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2019 "Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju" : Lublin, 23-24 marca 2019 r., Abstrakty / Red. Barbara Wrzyszcz, Ewelina Chodźko, Kamil Maciąg.
Adres wydawniczy: Lublin : Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 2019
Szczegóły: s. 104
ISBN: 978-83-66261-09-9
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2018
Autorzy: Ewelina Żuk, Katarzyna Skrypnik, Joanna Suliburska
Tytuł: Analiza wybranych grup produktów spożywczych wzbogaconych w żelazo
Źródło: Forum Zaburzeń Metab. - 2018, t. 9, nr 3, s. 103-111, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 2081-2450 e-ISSN: 2081-531X
Polskie słowa kluczowe: niedobór żelaza ; produkty wzbogacane żelazem ; suplementacja żelaza
Angielskie słowa kluczowe: iron deficiency ; products fortified with iron ; iron supplementation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP