logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŻOŁNIEREWICZ KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Jan Mazurkiewicz, Grażyna Czyżak-Runowska, Wojciech Andrzejewski, Marian Pietrzak, Katarzyna Przybylska, Katarzyna Żołnierewicz
Tytuł: Jak ocenić jakość mięsa karpi?
W: Szkolenie producentów ryb : Polskie Towarzystwo Rybackie, 19-21 luty 2014 roku, Licheń Stary, Materiały szkoleniowe.
Adres wydawniczy: Licheń Stary : [b.w.], 2014
Szczegóły: s. 180-186
Polskie słowa kluczowe: karp ; mięso ; jakość
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP