logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŚCIBISZ I
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: A. Rękas, M. Wroniak, A. Siger, I. Ścibisz
Tytuł: Chemical composition and resistance to oxidation of high-oleic rapeseed oil pressed from microwave pre-treated intact and de-hulled seeds
Źródło: Grasas Aceites. - 2017, vol. 68, no. 4, e225, bibliogr., abstr., res.
p-ISSN: 0017-3495 e-ISSN: 1988-4214
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 stycznia 2018].
Angielskie słowa kluczowe: fatty acids ; high-oleic rapeseed oil ; hulling ; microwaving ; oxidative stability ; phytochemicals
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.564
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2017
Autorzy: A. Rękas, A. Siger, M. Wroniak, I. Ścibisz, D. Derewiaka, A. Anders
Tytuł: Influence of de-hulled rapeseed roasting on the physicochemical composition and oxidative state of oil
Źródło: Grasas Aceites. - 2017, vol. 68, no. 1, e176, bibliogr., abstr., res.
p-ISSN: 0017-3495 e-ISSN: 1988-4214
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 kwietnia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: bioactive compounds ; de-hulling ; oxidative stability ; radical scavenging activity ; rapeseed oil ; roasting
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.564
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP