logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ŁĘSKA BOGUSŁAWA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2018
Autorzy: Bogusława Łęska, Grażyna Czyżak-Runowska
Tytuł: Advances in food fortification with essential fatty acids
W: Food Biofortification Technologies / Ed. by Agnieszka Saeid.
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press Taylor & Francis Group, 2018
Seria: Contemporary Food Engineering
Szczegóły: s. 119-139, bibliogr.
ISBN: 978-1-4987-5659-4
Polskie słowa kluczowe: żywność wzbogacona ; kwasy tłuszczowe
Angielskie słowa kluczowe: fortification food ; fatty acids
Charakt. formalna: ZRM
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 50.000
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2016
Autorzy: Grażyna Czyżak-Runowska, Bogusława Łęska, Sylwia Bielińska-Nowak, Ewa Skrzypczak
Tytuł: Zmiany laktozy w mlecznych napojach fermentowanych z mleka owczego podczas przechowywania
W: LXXXI Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego "Innowacyjność nauk o zwierzętach w XXI wieku" : Warszawa, 21-23 września 2016 roku, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: Warszawa : [b.w.], 2016
Szczegóły: s. 93
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2015
Autorzy: Maria Markiewicz-Kęszycka, Grażyna Czyżak-Runowska, Jacek Wójtowski, Artur Jóźwik, Radosław Pankiewicz, Bogusława Łęska, Józef Krzyżewski, Nina Strzałkowska, Joanna Marchewka, Emilia Bagnicka
Tytuł: Influence of stage of lactation and year season on composition of mares' colostrum and milk and method and time of storage on vitamin C content in mares' milk
Źródło: J. Sci. Food Agric. - 2015, vol. 95, iss. 11, s. 2279-2286, bibliogr.
p-ISSN: 0022-5142 e-ISSN: 1097-0010
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 października 2015].
Polskie słowa kluczowe: mleko klaczy ; skład chemiczny ; faza laktacji
Angielskie słowa kluczowe: mares' milk ; chemical composition ; stage of lactation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.076
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP